Blommor och Bin

 
Några fler av bilderna från när jag var hos Ditta och Petra :)

Ditta

 
När jag var hos mina kompisar för i tisdags passade jag på att fota lite, och här är en av bilderna på Ditta :)

24 juli

Canon EOS 500D + Canon EF 100mm Macro f/2.8L IS USM
 
Idag tycker jag att jag har fått gjort ganska mycket ändå... Jag och mamma cyklade in till stan ganska tidigt för att hinna kolla runt lite på marknaden här. Jag köpte en söt vit klänning, den sista som fanns kvar så där hade jag tur :) (och att det var rätt storlek också!) Sen gick vi till optikern och fixade nya glasögon till mig. Inte för att jag använder dom så mycket men det behövdes ändå haha. Och sen åt vi lunch hos några släktingar där jag klippte håret också för hon vi var hos har varit frisör. Vi pratade lite med hennes son (mammas kusin) som bor i USA på skype också så det var trevligt :)

Schönbrunn

 
Lite fler bilder från Wien. Det finns ett slott där som vi åkte till, Schönbrunn heter det. Det var riktigt stort och hade labyrinter, mysiga gångar och till och med ett zoo i parken. På bilden längst ner förbereds en brud för bröllopsfotografering. Jag tror dom bilderna blev jättebra. Det var ett ganska perfekt ställe att fota bröllop på tror jag :)
 
Nu är jag i alla fall hos mormor i Ungern och tar det lugnt :) igår var vi och badade och imorgon ska vi åka över till en annan stad där två av mina kompisar bor och stanna hos dom några dagar.
 

Smothies, shakes och juicer

 
Jag fick en bok av mamma med massa recept på smothies, juicer och shakes. Det ska bli kul att testa dom och se om något är gott! Men det tror jag säkert :)

Forever 21

Jag har lyckats koppla min egen dator till internetet här så nu kan jag faktiskt lägga upp bilder från systemkameran också! :)
 
Men igår var vi i alla fall i Wien... Och det första jag såg när vi kom upp ur tunnelbanan var Forever 21! Jag trodde bara att det fanns i USA så jag blev jätteförvånad över att det fanns där också! Självklart gick vi in dit direkt, och var där ett bra tag hehe.. Det var jättestort och det fanns massa kläder så jag köpte lite saker där hehe. Men lite senare hittade vi faktiskt ett som nästan var ännu större! Båda var större än den jag var i i New York, vilket kanske är lite konstigt, men det var väl bra ändå haha.
 

Weheartit

Jag har lagt till min weheartit i sidan här på bloggen, som ni antagligen märkt.. Jag vet inte riktigt varför haha, tyckte väl det såg lite tomt ut där. Hur som helst får ni gärna gå in där och kolla, och kanske följa mig om ni vill. Jag bryr mig faktiskt inte så mycket egentligen haha, men det är fint med bilderna där :)
 

I Bratislava

Jag är i Bratislava nu, i ett enormt köpcenter haha. Här finns wifi i alla fall så jag tänkte passa på att blogga lite :)

Vi ska åka till mormor på torsdag, och innan dess ska vi hinna åka över både till Österrike och Tjeckien.

Jag har knappt tagit några bilder alls men här är en från planet i alla fall :)

Till Ungern

Canon EOS 500D + Canon EF 24-105mm f/4L IS USM
 
Imorgon åker jag och mamma bort ett tag så jag vet inte hur mycket jag kommer blogga. Det kommer i alla fall antagligen inte bli så bra inlägg eftersom jag inte kommer kunna lägga upp några bilder förrän jag kommit hem.
 
Men jag kan berätta lite om resan då..
Imorgon ska vi flyga till Wien där vi ska bli hämtade av mammas kompis och åka till Bratislava. Där ska vi stanna i några dagar (typ 4-6), men en dag ska vi åka till Wien över dagen (eftersom det bara ligger en timme därifrån). Efter dom dagarna ska vi åka till Ungern. Antingen stannar vi någon dag i Budapest, men antagligen blir det på hemvägen istället. Och sen åker vi till mormor och stannar där i typ två veckor :) Den 2 augusti kommer vi hem igen i alla fall.
 

Tally Weijl

Jag kände för att kolla vad det fanns för kläder på Tally Weijl för ett tag sen (för att se om jag hittar något jag vill köpa i Ungern som jag ska till snart), så jag gjorde ett litet collage :)
Det känns som att jag gillar kläder som är snygga i ryggen eller?! Och svart och vitt hehe.. Det är lite tråkigt, men nu råkade dom mest ha såna kläder som jag gillade.. Får se om jag kanske köper något av dom sen.
 

Solnedgång

Haha, märks det att jag gillar solnedgångar eller?! – Bilden är från när jag och Anna var ute senast hon var här.
 
Idag har jag i alla fall varit i stan och träffat Annelie. Vi har inte träffats sen skolavslutningen (för nästan en månad sen!! Vad fort det har gått!) så det var kul att prata lite :)

Minions

Jag var ju och såg Dumma Mej 2 igår, som sagt... Och jag älskar den fortfarande! Minionsen är verkligen bäst! Så söta och roliga. Jag var tvungen att köpa en "Dumma Mej Meny" också, med popcorn och dricka. Då fick man en liten minion också :) Jag ville ha en Dave (för han var den enda jag visste namnet på haha) och jag är ganska säker på att det var honom jag fick också :)
 

Dumma Mej 2

Imorgon ska jag se Dumma Mej 2 med Anna och Elly. Jag älskar verkligen minionsen! Så söta!!!

Cause I'm on top of the world

En av bilderna från när jag och Anna gick ut och fotade lite i söndags :) Det var verkligen jättefin utsikt och solnedgång!