Plugg

Har suttit och pluggat matte nu i nästan tre timmar! Väldigt ambitiöst.
Men det är lite konstigt att ha onlinebok i matte... Det är riktigt ovant att sitta med datorn. Jag tror jag föredrar en vanlig mattebok ändå, men det är väl bra att slippa gå och bära på en sån. Får vänja mig helt enkelt.

Blomma

Här är två bilder till från när jag fotade på balkongen för ett tag sen, hehe. Fota på balkongen lät ju väldigt proffsigt.
Bokehn i bakgrunden är så fin! Tur för mig att det regnade tidigare den dagen.

Julgran

Jahapp, idag kom min julgran äntligen. Den närmsta veckan ska jag arbeta på att klä den...
Lägg märke till min limousine där också!

Nej, men seriöst. På väg till idrotten såg vi den vid Gustav Adolfs torg, och den är riktigt stor! 
Ska bli fint att se imorgon hur den ser ut när dom har fått upp den på sin plats.

Art for fair sex

Denna bilden visade jag för ett tag sen här i bloggen, men jag skrev inget om den.
Det är resultatet av en skoluppgift - Art for fair sex, som vi höll på med på esteten.
Vi skulle använda valfri teknik för att göra en bild mot trafficking. Det syns lite otydligt på bilden, men det sticker fram en hand bakom dörren, och på bordet ligger det några sedlar. 
Jag har märkt att skuggning är min favoritteknik, så jag måste sluta använda det i mina bilder, men här passade det verkligen för jag ville skapa en "mörk" känsla. Och jag måste säga att jag är riktigt nöjd med skuggningen (utom på täcket. Det måste jag verkligen lära mig hur man gör!)
 
Kommer antagligen inte få några svar, men vad tycker ni? Når budskapet fram?

Produktionsdag

Vi hade produktionsdag i skolan idag, med dom två andra ettorna som jag knappt har pratat med. Jag hamnade i en bra grupp och resultatet blev ändå ganska bra. Vi gjorde affischer om internet typ. Alltså till exempel att man skriver ut om sina känslor på facebook/blogg istället för att prata med någon irl. Dom ska skrivas ut på A3-papper, så jag kanske lägger upp en bild när det är gjort.

Annars är jag på väg hem och ska baka pepparkakor :D

KONSTigt

Jag är göteborgare, det är inte mitt fel...

Jag och Anna har precis varit ute med Tino som hon brukar passa. Vi gick i skogen och hittade två ramar som hängde på träd. Jag tänkte att man borde hänga upp något i ramarna om dom nu måste hänga där...

Vändningen

Wihuu, hehe.. Nej, men nu är jag äntligen klar med filmen!
Jag tror inte att jag får lägga upp filmen här, men den hadlar i alla fall om en lyckad kvinna och en misslyckad man. Kvinnan har ett bra jobb och tjänar mycket pengar, men hon är inte lycklig för det. Mannen är också olycklig. Han har det inte alls lika bra ställt. En dag springer dom in i varandra efter att ha fått var sin lyckokaka, som dom råkar förväxla. Efter det så får kvinnan sparken och mannen får hennes jobb.
Det slutar med att båda blir lika olyckliga som dom var från början.
 
Tyvärr tror jag inte att man fattar allt så tydligt, men för att vara en första film är den ändå bra tycker jag! Blev fem minuter lång också, vilket nog är lite längre än tänkt. Jag vet att två andra grupper har gjort ungefär två minuter långa filmer.
Elly (aka Annette) öppnar sin lyckokaka.

Det är fint i alla fall...

Så deprimerande att det är mörkt ute redan!!
Bilden är från när vi var på bio för en vecka sen, men det är typ lika mörkt nu...

Rubinröd

Har inget viktigare/intressantare att skriva om, så tänkte att jag kunde skriva en liten recension av Rubinröd (av Kerstin Gier), som jag läste ut för inte så länge sen.
 
Den handlar om Gwendolyn som bor i London med sin något ovanliga familj (hennes lillasyster och lillebror,
mamma, kusin, moster, mormor bland annat). Det speciella med familjen är att de har en gen som gör så att vissa av medlemarna kan resa tillbaka i tiden.
Gwens kusin Charlotte har förberetts för detta hela sitt liv. Det är hon som är genbäraren. Hon har lärt sig att fäktas, historia och gått på mysterieundervisningar. Men plötsligt visar det sig att det inte alls är hon utan Gwen som har genen, så hon måste göra det som Charlotte skulle gjort, helt oförberedd.
 
Samtidigt som boken var jättebra så hände det inte så mycket "viktigt". Det känns som att detta lika gärna kunde varit första halvan av boken. Man fick nog inte svar på alla frågor man hade, vilket känns lite irriterande. Men jag måste läsa fortsättningen för att få reda på vad som kommer hända!
 
Den ska tydligen bli film också, kommer ut i mars tror jag. På tyska. Vilket känns lite konstigt, särskilt eftersom den utspelar sig i London... 
 
 
 
 
 
 

Ögon

Hade tråkigt någon gång och så skulle jag testa mina nya ögonfrans-penslar i Photoshop, så jag gjorde två ögon. Dom blev väldigt enkla, men det blev väl ändå okej. Det skulle vara kul att lägga ner mer tid på det, men jag vet inte riktigt hur jag ska fortsätta...

Cookies!

Håller på och bakar chocolate chip cookies som är typ det godaste man kan baka! Har aldrig gjort det själv innan, men dom blir säkert jättegoda!
Dålig iPhone-bild igen...

Solnedgång (igen)

Det var så fint ljus ute nu igen, så jag tog kameran och fotade lite på balkongen.
Det känns som att jag har kommit ifrån "fotobloggandet" den senaste tiden, så nu är det väl verkligen dags att börja använda kameran mer! Fast det kan ju bli lite svårt när solen går upp ungefär när jag går till skolan och går ner när jag kommer hem. Det märks på domhär bilderna också, för jag fick ha ganska högt ISO.

Så irriterande!!!

Ahh, så jag och Elly var på Frölunda torg nyss. Det gick väldigt fort. Jag visste bara att jag ville till Gina tricot för att köpa det jag visade i kollaget för några dagar sen (för det blev inte av innan). Så vi gick dit, kollade igenom hela affären två gånger. Linnet hittade jag direkt. Efter ett tag hittade jag cardiganen också, men jag ville hellre ha tröjan, fast den hittade vi inte. Så vi gick och betalade. Då visade det sig att jag hade precis tillräckligt mycket pengar med mig. Trodde jag hade mer.
Så gick vi ut, men då såg Elly tröjan jag ville ha! Och jag hade ju inte råd att köpa den längre!
Så nu får jag väl gå tillbaka dit och köpa den en annan gång... Men jag ville ju så gärna ha den! Så jobbigt!!!
Sen hade jag ju inga pengar kvar och Elly behövde plugga, så vi åkte hem igen.
 
Här är kollaget igen.

På spåret!

Mobba mig inte nu, men jag har faktiskt längtat!

Fredag!

Idag har varit en ganska bra dag tycker jag. Jag har jobbat för långt i matteboken (hehe, jag vet, hur kan man göra det?!), läst ut min bok som egentligen skulle vara utläst om typ två veckor, börjat på min krönika i svenskan, och skrivit klart den på ungefär en halvtimme (läraren tyckte till och med att den var lite rolig!) och pratat lite ideologier på samhällen.
 
Nu hade jag tänkt klippa lite på filmen som ska vara klar på tisdag. Film är kanske inte riktigt min grej, men jag har börjat tycka att det är riktigt kul! Skulle kunna se mig själv stå där bakom kameran och säga till alla vad dom ska göra, hehe :P

Filminspelning

Igår spelade vi in resten av våran film som vi ska göra i skolan. Nu ska vi bara göra var sin klippning av den och så ska vi kolla på alla filmerna på tisdag tror jag. Det ska bli så kul att se vad resten av klassen har gjort!
Här är en bild som Sanna tog under inspelningen. (Jag och Elly)

Kläder

Jag gjorde ett litet slarvigt kollage med kläderna jag hade tänkt köpa imorgon. Alla är från Gina Tricot, ifall någon undrar.
Jag gillar verkligen att linnet är så färgglatt. Det behöver jag.

Twilight

Jag ser verkligen fram emot imorgon av några anledningar:
- Det är onsdag, halva veckan avklarad!
- Vi har bara två lektioner, båda är "medie-lektioner", så det blir kul.
- Jag och min grupp ska filma klart väran film (ÄNTLIGEN!)
- Elinor ska vara med
- Jag ska antagligen fika med Anna och Elly
- Och sen ska vi antagligen shoppa lite fort :)
- Jag ska träffa Sanna som jag inte träffat sen i somras!
- Hon, Elly, Anna och Sofia (och jag så klart) ska gå och se Breaking Dawn!

Gör som alla andra och fotar maten innan jag äter...

Men i brist på bättre saker att skriva om så tänkte jag tipsa om något som är jättelätt att laga, tar typ tio minuter, och som är jättegott!
Pasta med ketchup och örtsalt. Testa det någon gång!
Och så en mycket vacker och aptitretande iphone-bild:

Men det gick bra till slut

Imorse väckte pappa mig ungefär en kvart innan jag skulle till skolan. Det var väl skönt att få sova en timme extra, men ingen gillar väl att försova sig?!
Se rubriken

Nalle Puh

Sitter och skypar med Anna nu. Hon har vunnit en tävling så nu ska hon få designa sitt eget iPhone-skal! Vi pratade lite om vad man skulle kunna göra, och så gjorde jag min version av idén vi på något sätt kom fram till...
Detta var bara något jag satte ihop lite snabbt och slarvigt. Egentligen skulle jag kunna gjort det lite mer noggrannt, men jag tycker det blev ganska bra ändå! :)
Det som förstör bilden lite är att jag inte fick med kanten på Nalle Puh överallt, så det ser lite slarvigt ut.

Födelsedagspresenter

Här är då presenterna jag fick. Nu när jag la upp alla bredvid varandra såg det inte alls ut att vara mycket, och allt utom iPhonen är svart, hehe.. Men jag fick verkligen bra saker som jag behövde (utom sleven, hehe, finns en liten historia om den)
Jag fick alltså en iPhone 5, skärmskydd & skal, gorillapod-stativ & fjärrutlösare (till min kamera), en slev (?!) och en "korthållare" (heter det så, hehe?)
 
Grejen med sleven är att vissa av mina kompisar kallar mig sleeva av någon onödig anledning... Så nu får jag leva med det. Men det var ju en bra idé att köpa en slev, så det var kul ändå :P
 
Tack igen för presenterna! ♥

Julkalender!! :D

Kolla vad mamma kom hem med igår: årets julkalender!
Känns som att jag verkligen satsar på detta i år, haha, men Greveholm är bäst, så det är det värt. Och på baksidan står det att man kan spela något spel på barnkanalen.se, så det måste jag också testa!

Regn

Idag är en såndär seg slapp-dag, så jag ska bara ligga på soffan och kolla på tv hade jag tänkt.
Men imorgon ska jag nog fota alla presenter jag fått. Jag tycker inte riktigt att det märks att detta faktiskt är lite av en fotoblogg!

Här är en bild på mig.. Tyckte att det inte fanns tillräckligt många bilder på mig här (bara en, tror jag..?). Nu finns det i alla fall två ;)

London

 Jag har tänkt lite på vad jag ska göra för tidning i skolan, och så kom jag på att det är bättre om jag gör en resetidning ändå.
Så jag började tänka på vad jag skulle kunna ha med, och så kom jag på att jag ville åka tillbaka till London...
Jag har varit där två gånger innan, men det är verkligen en jättetrevlig stad och den ligger så nära!
Jag sa till pappa att jag ville åka dit och han verkade tycka att det var en bra idé. Nu verkar jag riktigt bortskämd. Det är jag kanske lite, hehe... Men jag tror inte det märks på mig (hoppas jag?).

Woop woop!

Sovmorgon till 12.40 imorgon! :D
Den som säger att gymnasiet är jobbigare än grundskolan går nog inte på NTI ;)

RIP

Sista tårtbiten.

Sovmorgon

Yeey, hehe..

Tidningsdesign

Åhh, vi håller på att lära oss InDesign i skolan nu!! Och vi ska göra våra egna tidningar!! Var sin!! Och jag är jätteglad över det!! Och så gillar jag att skriva två, exakt TVÅ, utropstecken efter varje mening!! Japp, så är det!!
Jag har sett fram emot detta i ungefär en vecka, sen vi fick reda på att vi skulle göra tidningar!
 
Man skulle alltså göra allt innehåll själv, som jag fattade det, så därför var det ju smart att välja något man är intresserad av och inrikta tidningen på det. Nu är bara problemet att jag inte har några speciella intressen, men jag tänkte att jag gillar att fota och jag fikar tillräcklig mycket för att kunna fylla en tidning på 20-30 sidor under ett halvår drygt. Sen tänkte jag att det blir lite enformigt, så jag lägger in lite recept och fotar när jag bakar det och resultatet, så blir det bra till slut.
Hjälp mig gärna med idéer! Särskilt namnförslag, om Cookie nu inte skulle duga.

Jag tänkte också göra lite egna annonser och ha med, för att fylla ut lite kanske? Jag har ju redan gjort en som jag lika gärna kan ha med. Kolla in den här. Behöver bara ändra texten så blir det bra!

Anna <3

Kolla vad jag hittade imorse...
Min kusin Anna skrev ett inlägg om mig på sin blogg bara för att jag fyllde år. Jag känner mig så älskad, haha. Gå in på hennes blogg http://macroo.blogg.se och läs själva :)

Middag på Jensen's

Nu har jag precis kommit hem. Efter skolan kom Elly till mig, och så gick vi och träffade Anna och gick till Jensen's där vi åt jättegod mat. Först vitlöksbröd, sen åt jag en farmarbiff och till efterrätt åt vi chokladmousse. Så nu är jag verkligen jättemätt och trött!
Tack så mycket, alla snälla som gratulerat mig idag och tack för alla presenter!
Vad cheezy det blev nu, haha, men jag menar det verkligen! :)

Tårta!! :D

Har inte jag världens bästa kompisar som lurar mig till skolan en halvtimme innan vi börjar och överraskar mig med en tårta??!
Tack så mycket Emelie och Annelie! :D

Firar min födelsedag

Nu har jag precis ätit jättegod middag och tårta med familjen för att fira att jag fyller år! (Och lite att det är fars dag, men mest min födelsedag säger vi)
Egentligen fyller jag ju år imorgon, men då har jag lite andra planer, så vi firade nu istället :)

Bra kvalitet på bilderna nuförtiden...

Fortsätter kolla på Greveholm nu också :P Ifall någon undrade...Och så ser mitt te jättegott ut också, hehe.

Tänkte bara säga det...

BARA EN DAG KVAR!!! :D
...och en halv, typ, men ändå...

Vad teknisk jag är då!

Idag gick jag och pappa till Frölunda Torg för att fixa mitt 3G som inte funkade på iPhonen.
Då visar det sig att allt man behövde göra var att starta om den! Känner mig lite dum för att jag inte tänkte på det, det är ju klart att man ska testa att starta om den om något inte funkar! Ahh, så nu fick vi stå och vänta där i typ en halvtimme kändes det som... Och så fixar hon som jobbar där det på typ en minut.
Det var ju i alla fall skönt att komma ut och gå lite...

Greveholm, igen...

Kom på att jag ju faktiskt har varit på "Greveholm" (eller Hjularöd som det heter egentligen)!
Jag och mamma på bilden..
 
Jag och mina föräldrar var där för typ två och ett halvt år sen när vi skulle åkt till Rhodos, men askmolnet från Island förstörde det för oss :( Vilken kompensation att åka till Skåne!
Men jag fick ju i alla fall åka till "Greveholm" som jag alltid velat! (Ja, jag älskar Greveholm!)

Mysteriet på Greveholm

Taggar att min favoritjulkalender kommer gå i år igen (fast en ny version) genom att kolla på alla gamla avsnitt. Helgens planer typ...

Party rock

Har skaffat mig en ny bakgrundsbild till min iphone. Visst är den söt på något sätt?!

Klättring!

Idag var vi och klättrade på sista lektionen så jag är helt seg nu. Kommer få sån träningsverk i armarna imorgon! Men det var kul!
Det är jag där till höger.
 
Har ju bara klättrat på en sån som finns i högra hörnet av bilden till vänster innan, fast en lättare, men aldrig med sele och rep och sånt.
Det är så skönt att vi håller på med sånthär på idrotten, för i grundskolan var vi alltid bara i gympasalen och det var oftast inte jättekul.

Min dag i bilder

Har haft ganska mycket att göra idag, så lägger in lite bilder på vad jag har gjort istället :)
Ja, jag har (äntligen) skaffat instagram! 
 

iPhone 5

Såhär glad är jag just nu...
...För jag har precis fått min iPhone 5 och är nu officiellt inte (lika) efterbliven längre!!!

Jobbig dag

Har precis kommit hem nu, det känns som att klockan är mycket mer än vad den är... Idag var en jätteseg dag. Vi kollade klart på filmen vi började kolla på igår (Familjen Jones, heter den), sen gjorde jag några tal på matten och sen hade vi medieproduktion, men jag gjorde verkligen ingenting som hade med det att göra. Två och en halv timmes lektion och allt jag gjrode var att säga "jaaa" i en annan grupps film, bara för att jag inte orkade jobba med min egen, hehe...
Sen träffade jag mamma i stan och gick till banken, och det tog ju ett tag också, och sen skulle vi handla...
Det bra med denna dagen är att det har kommit ett paket, och det skulle kunna vara en viss efterlängtad pryl som jag trodde skulle komma om en till två veckor, så jag är lite osäker på vad det kan vara.
 
Nu måste jag lägga in en bild för att pigga upp inlägget, känner jag.
Det fick bli denna igen...

Minions

Har haft denna "låten" på hjärnan lite idag (säger man "hjärnan" eller "huvet"??!)
Dom är så söta, haha!! Måste se den filmen sen.

Jet Set annons

När vi skulle lära oss hur studion funkade (och ta "studiokörkort") skulle vi sen frilägga bilden och göra en annons av den. Jag valde att fota min klocka, och annonsen blev såhär:
Jag är inte jättenöjd med resultatet, men det blev väl ändå ganska bra.

Måndag :(

Sitter i skolan nu och väntar på att engelskan ska börja. Första lektionen var svenska, och den började halv elva, så det var ändå ganska skönt, men jag hade gärna sovit någora timmar till! Hade typ stigit upp nu om jag kunde... Men på svenskan läste vi, hela lektionen. Jag läste Rubinröd som jag fick av mamma för ett tag sen för den ska tydligen vara bra, vi får se om jag gillar den.
 
Tror jag och Elly ska gå ut med Dixie och Justin senare idag. Det ska bli kul. Vi brukade gå ut med dom varje vecka från att Dixie var en liten valp till nian (i alla fall med Dixie, Justin började vi gå ut med i åttan kanske...). Dom kommer säkert bli jätteglada över att se oss!
Dixie...

Mjuka fötter

Jag har precis testat fotscrubben jag köpte på Ullared, så nu är mina fötter så mjuka! Smörjde in dom med shea body butter från The Body Shop också. Det behövdes verkligen.. Och The Body Shops produkter med shea gillar jag verkligen!
Här är två bilder från i somras när jag var på Kreta med mina föräldrar och testade "fish therapy", haha..
Det är alltså små fiskar som äter bort döda hudceller och sånt, och jag hade tydligen många fiskar. Dom som jobbade där verkade nästan lite förvånade... Hehe, mina fötter har väl fått gå lite för mycket den senaste tiden.

Hehe, bjuder på den...

Visst är bilden till vänster såå snygg?! Dubbelhaka och allt. Får väl bjuda på den, som rubriken säger... Den andra bilden tycker jag däremot är riktigt fin! Färgen på löven i bakgrunden, och kontrasterna (den är faktiskt inte redigerad alls!). Jag gillar också att ljuset reflekteras i objektivet. Funderar på att ha den bilden här till vänster. Ska fixa en liten "inforuta" om mig själv någon gång. När det blir vet man aldrig, haha.. Kommer säkert aldrig bli av bara för det.
 
I alla fall, så kommer mina kusiner hit snart. Vi ska väl typ fira pappa lite halvt, eftersom han fyllde 50 för några månader sen :P

Magnetlack

Jag målade naglarna igår... Hade egentligen lust att göra något mer avancerat, men jag kom inte på något bra, så jag tog mitt lila magnetlack. Effekten syns inte alls lika bra på bilden som i verkligheten, men ja, ja...Nu ska jag ta och läsa lite i min bok. Har mer än hälften kvar att läsa, men bara till på torsdag på mig. Och den är på engelska. Trots att det är en barnbok är det nog den svåraste bok jag läst på engelska. Det är ganska konstigt...

Detta är så jag..

Det känns som att jag alltid vet typ hälften av vad alla andra vet när det gäller "skvaller". Men sen bryr jag mig inte heller, så det spelar ingen roll :P
 
Tror jag kommer lägga upp lite bilder från när jag och Anna var ute och fotade lite senare.

Beslutsångest!!

Varning för långt och tråkigt inlägg.. :P Jag förväntar mig inte att någon ska orka läsa allt detta...
Detta är vad man kan välja för programfördjupningar på min skola. Jag trodde att man bara kunde välja dom tre sista, och då hade valet varit ganska enkelt. Film är inte min grej, jag valde estet media för att jag ville hålla på med foto och Photoshop. Jag såg att om jag valde grafisk design skulle jag få läsa fotografisk bild för 100 poäng... Resten skulle vara typ Photoshop, Illustrator och sånt kul, antar jag. Om jag skulle välja fotografisk bild som fördjupning så skulle jag få läsa det för 300 poäng, och  grafisk kommunikation för 100 poäng, istället för 200 poäng om jag valde grafisk designJag inser att detta blir väldigt rörigt, men nu har du väl läst allt ändå, haha.. Hur som helst, så förklarar en bild det bättre än mina förvirrade tankar...
Okej, så jag tänkte alltså först välja fotografisk bild. Sen insåg jag att det fanns annat också... Jag har alltid gillat att hålla på med Photoshop (okej, sen jag fick det för typ 6 år sen, då...), och jag tror att jag föredrar det framför foto faktiskt. Det känns som att jag är bättre på det, och det är inte lika "krävande" som foto, eftersom man skapar bilder i sin dator och inte är beroende av ljus, modeller eller väder, bland annat. Foto kanske i så fall skulle vara mer som en hobby..?
 
Film- och TV-produktion har jag nog aldrig varit särskilt intresserad av. Jag har ingen erfarenhet av det direkt och jag tycker det är ganska jobbigt med allt arbete innan man kan börja filma (och att man inte kan göra det själv).
 
Då är det bara två kvar, grafisk design var ju det jag var inställd på att välja. 100 poäng fotografisk bild. Precis lagom! Grafisk illustration verkar vara något som jag verkligen vill lära mig! Jag antar att det innebär mycket Illustrator, och jag har sett vad andra på skolan har gjort i det (jag tror i alla fall att det är i Illustrator) och det ser riktigt proffsigt ut. Bilderna skulle kunna vara med i riktiga barnböcker, eller vad som helst. Och jag tänker att om dom kan, så kan väl jag.
 
Sen kom interaktiv media och förstörde min lilla plan... Det verkar ju tydligen vara att skapa egna appar, till exempel. Och det låter ju jättecoolt! Men det som "fångade" mig var att göra hemsidor. Kodning och sånt kan jag också lite om, och det skulle vara kul att lära sig mer. Webbutveckling tycker jag faktiskt låter intressant. Och man läser ju ändå 100 poäng grafisk kommunikation... Men inget foto.
 
Jag har ibland lust att göra som Hermione och använda en klocka för att resa i tiden och kunna läsa fler kurser. Helt seriöst. Inte bara med detta tyvärr, utan det känns som att jag vill lära mig lite svårare saker än vad vi håller på med just nu. I dom "vanliga" ämnena vi har. Typ matte, samhäll (okej, i matten får jag faktiskt välja mina uppgifter själv och jag får jobba med det jag behöver för att utvecklas så mycket som möjligt. Samhällen är inte heller dålig, det är inte svårt, och det är jättekul, men vi lär oss nog extra bra/mycket för att det är så kul, det kanske bara inte märks just för att vi har kul)... Det var två dåliga exempel helt enkelt.
 
Jag har alltid varit "bra" i skolan. Bättre än många andra, om man tittar på mina betyg, som var jättebra i högstadiet. Som estetare förväntas man nog inte vara så "smart". Inte för att smarthet har med betyg att göra, har jag märkt. 
 
Jag tvivlar inte alls på om jag har valt rätt linje eller skola. Det känns nästan bara för bra för att vara sant.
 
Nu blev detta inlägget "djupare" än jag hade tänkt från början, men så kan det gå om man låter mig skriva av mig. Jag får väl ta och skaffa mig en dagbok där jag kan skriva om känslor och sånthär, för jag tror inte att många är intresserade av att läsa detta, haha...
 
Vet inte riktigt hur jag ska avsluta detta...
 
Godnatt..?

Studiobilder!

Här kommer två porträttbilder på mig som jag och Emelie tog i studion. Vi lekte lite med ljuset och blixten.
Den första bilden gillar jag inte så mycket. Kontrasterna är inte tillräckligt stora för att göra bilden intressant, men ljuset är ändå inte helt "vanligt", det är ganska mörkt och tråkigt. Den andra bilden tycker jag blev mycket bättre. 

Bilder från i tisdags

Kollade igenom bilderna jag tog i tisdags nyss, och jag är inte nöjd. Fisheye är svårt, färgerna blev helt konstiga och eftersom batteriet tog slut (varför händer alltid det mig?!) så blev det bara några få bra bilder, och dom såg nästan likadana ut...
Men här är en av dom i alla fall. Och en bild på Anna.
Är inte ljuset fint på den andra bilden?! Lite lila sådär i bakgrunden... Tycker det passar med Annas tröja, haha.

Badminton

Har precis kommit hem från stan efter att ha spelat badminton med Anna, Elly och Isa. Det var ganska kul, det skulle vara bra att göra en "tradition" av det, för just nu tränar jag bara på idrotten i skolan och när jag går upp för den lååånga backen från spårvagnen, hehe..
Fast det var inte så ansträngande, så det var ju synd. Tennis är mer min grej...
Tror inte jag har någon passande bild att lägga upp, så det får bli ett såntdär tråkigt inlägg.

November

11 dagar kvar...