Med Anna

I fredags var jag och Anna i stan. Vi visste inte riktigt vad vi skulle göra men det slutade med att vi gick från nordstan till liseberg till redbergsplatsen och sen åkte tillbaka till avenyn haha. Där köpte vi lite fika och så gick vi och satte oss vid vattnet utanför trädgårdsföreningen :) Vi träffade en rolig fiskmås också hehe. Den såg inte riktigt ut som andra fiskmåsar tyckte vi och så gick den typ runt oss ganska länge, men den verkade snäll ändå haha.

Sen åkte vi hem till mig för att hämta lite saker och sen åkte vi till Anna. Nu har jag kommit hem igen i alla fall, men Anna skulle komma hit igen och sova här för imorgon ska vi till liseberg :) Haha, vi har typ aldrig träffats såhär mycket/ofta som vi har gjort under detta lovet. Men det gör inget :)

Hehe ojdå

Nu har jag inte bloggat på tio dagar märkte jag hehe. Det var ju inte så bra...
 
Jag har väl inte gjort så mycket egentligen. På midsommar var jag på Annas och Elinors land och när jag kom hem därifrån åkte jag till andra Anna ett tag :) Och sen har jag bara varit hemma, men jag kan ju visa några av bilderna från midsommar i alla fall.
 
Första kvällen (torsdag) hittade vi en bortsprungen hund. (Detta är dom enda "bra" bilderna jag fick på den...)
Vi ringde polisen, skickade bilden till "Missing Dog" på facebook och satte upp lappar... Det hade hunnit bli rätt så mörkt när vi satte upp lapparna, men jag tog ändå lite bilder. Tack gode gud för Camera Raw säger jag bara. Igen. Sen fick ju "efter-bilden" en speciell effekt också, utan att jag behövde göra mer än att höja ljusstyrkan väldigt mycket och lägga på lite kontrast.
 
Det gick i alla fall bra med hunden. Ägarna hittade våra lappar och fick tillbaka honom. Bosse hette han tydligen haha. Sen att han var bortsprungen dagen efter igen är en annan historia...
Och så badade mina galna vänner haha. Nej, men det gjorde faktiskt jag också, för första gången i år. Men dom badade två gånger, på olika ställen. Andra gången hade jag med mig kameran.
 
Och detta var ungefär alla bilder... Jag missade att fota det viktigaste känner jag, hehe, men det kändes lite dumt att ha med sig kameran till själva firandet med dans och så när vi skulle bada direkt efteråt. Dessutom började det regna när vi hade badat så det var nog lika bra att jag lämnade kameran hemma :)
 

Sommarlov

Nu har jag verkligen inte bloggat på ett tag hehe, men jag har inte gjort så mycket eftersom jag fortfarande inte är helt frisk...
 
I torsdags slutade jag i alla fall första året på gymnasiet och det har gått jättefort!
 
Annars har jag varit på Frölunda Torg med Elly, solat och idag körde jag till Masthugget och kollade på utsikten vid kyrkan :) Om jag hade vetat att vi skulle hamna där (och att det var så fint) så hade jag tagit med mig kameran, men nu gjorde jag inte det så jag tog en panoramabild med mobilen istället. Den blev ju rätt så bra ändå.
 

Fortfarande sjuk...

Ja, som rubriken säger är jag fortfarande rätt så sjuk. Jag stannade hemma både igår och idag. Imorgon ska vi åka ut till någon ö med andra estetklassen tror jag och jag vill gärna åka med eftersom det liksom är sista dagen innan avslutningen och det verkar ju kul att åka ut när det är så fint väder men jag känner mig fortfarande ganska sjuk så jag vet inte hur jag ska göra än.
 
Jag var ute med Elly och Tino nyss och nu har jag ont i huvudet, trots att vi gick ganska långsamt och inte långt så då skulle en heldag på en ö bli ganska jobbig tror jag... Men jag får se hur jag mår imorgon helt enkelt.
 
Under tiden tänkte jag lägga upp en bild på det jag köpte i söndags. Svarta linnet och t-shirten är från Bik Bok och det andra linnet är från Gina Tricot. Sen köpte jag underkläder också men dom är i tvätten tror jag så vill ni se hur dom ser ut kan ni ju kolla Annas blogg HÄR för hon köpte likadana (dom var på rea för sammanlagt 80kr så det tyckte vi var bra hehehe)
 

Orkide

Canon EOS 500D + Canon EF 100mm Macro f/2.8L IS USM
 
Jag har varit sjuk hela helgen nu så jag har inte haft så mycket att blogga om direkt.. Utom att jag klippte håret och det blev rätt så kort hehe, men det behövdes verkligen.
 
Idag åkte jag ändå in till stan och shoppade lite med Anna. Jag är väldigt nöjd med det jag köpte så jag ångrar inget haha, men jag är fortfarande inte helt frisk (trots att jag inte har feber längre i alla fall) så jag vet inte om jag ska till skolan imorgon... Jag kommer ändå inte missa något viktigt tror jag med tanke på att jag är klar med allt utom svenskan, som vi ändå inte kommer hinna fixa eftersom det är sista lektionen imorgon.

Långhelg!

Det är så skönt att i är lediga i fyra dagar nu! Men går jag inte och blir sjuk precis nu?! Jag borde egentligen stannat hemma idag, men vi hade redovisning av ett grupparbete på esteten och skulle göra klart film och skriva ut tidning på medieproduktionen så jag kände att jag inte kunde stanna hemma... Förhoppningsvis blir jag bättre imorgon, för på fredag ska jag till frisören (och det behövs verkligen!), och sen är det ju tråkigt att ligga inne när det är så fint väder...
 
Sen tänkte jag för en gångs skull lägga upp en bild på migsjälv, som Anna tog när vi fotade i Slottsskogen. Det är bara några månader kvar innan hon börjar på min skola och vi kommer träffas mer eller mindre varje dag!
Canon EOS 500D + Canon EF 100mm Macro f/2.8L IS USM
 

Tidning - check

Japp, som rubriken säger blev jag precis klar med min tidning nu! Sammanlagt 20 sidor som jag pysslat med länge och mycket. Det skulle vara kul att lägga upp den här på bloggen, så jag får se om jag kanske gör det sen...
 
Här är en bild som är med så länge :)
Canon EOS 500D + Canon EF 17-40mm f/4L USM

Juni

Det är redan juni! Vart tog våren vägen liksom?!
 
I alla fall var jag och pappa ute och övningskörde idag. Vi visste inte riktigt vart vi skulle men jag körde hela vägen hemifrån för första gången! Sen hamnade vi i Järnbrott tror jag, och sen i Majorna (!!!) där vi körde runt ett tag :) Det gick bra också, utom att jag inte ser rondellerna där riktigt, för det går spårvagnar genom dom, så det blev lite konstigt innan jag fattade hur det funkade hehe.. Förövrigt gick det bra ändå :) Jag fick tanka bilen idag också, hehe. Det hade jag inte heller gjort innan.
 
Och nu fixade jag min tidning till medieproduktionen så jag har bara Venedig-delen kvar, sen är den färdig att lämnas in tror jag. Det börjar verkligen kännas att skolan snart är slut..